tisdag 29 mars 2011

Mila 2011

Äntligen finns det då lite tid att lägga in bilder från utställningen i Malmö. Det har varit en händelserik vecka/helg och vi var rätt möra hela familjen i söndags. Idag hade vi CDB kontroll av länsstyrelsen här. Så förmiddagen gick åt till att plocka fram listor och gå igenom våra djur. Men så var det då Mila. Julia och Sabine har varit jätteduktiga. De har tränat, tränat och fixat och till slut var det då dax för utställning. Sabines kviga nr 382 blev tvåa i sin klass och reservchampinion. Julias nr 390 blev också tvåa i sin klass, sen fyra i Köttrasungdoms tävling. Vi är jättenöjda och nu börjar det snackas taktik till Elmia till hösten :) 382 E Kamilla, pappa är Dragos av Duderö, 313 E Kamilla är mamma. Morfar är Bomsigards Rudi.
390 E Kamilla, pappa är Balcan av Sundhult, mamma 166 Nora, Morfar är Jeff av Hoby.
En trött Julia. 390 hade bestämt sig för att inte göra det alltför lätt på denna utställning. En erfarenhet och en hel del blåmärken rikare för Julia.
Sabine och 382 som blev reservchampinion. De ställde upp i showmanship också.
Oderups E Emma och Elin som blev Best in show och Sabine med 382. Domare vara Pierre Roy från Frankrike. Gå in på Limousinföreningens hemsida och läs mer om resultaten.
Här är det Håkan från Kullens Limousin med Don Juan av Alslöf som blev 1:a i sin klass och reservchampinion.
Det ligger mycket jobb bakom med att göra djuren fina.

4 kommentarer:

 1. Mycket fina bilder! Dragos dotter ser riktigt bra ut :)

  SvaraRadera
 2. Nu ökade väl Kalle prislappen på Falcon när Garbell tyckte kvigan efter derras tjur var bra.håller med om att det var fina bilder.Hoppas att vi kan göra en lika fin auktion som Mila utställningen avslutades med.Fick Kalle ett förkläd.Yvonne ser fram emot att se honom i köket.
  MVH Kristian

  SvaraRadera
 3. Det blev inget förkläde Kristian ;) Benny hade nog annat att tänka på :) Det kanske är ngt för PR ansvarig i Limousinföreningen att ta fram ett Limousinförkläde....Jag är rädd för att Yvonne får komma hit och se Kalle live i köket utan förkläde...En av reglerna jag har för att få ha en gårdsblogg är att Kalle vill inte vara med på bild....
  Ja, det ska bli spännande att se imorgon. Det blir nog väldigt bra priser denna gången ;)och Kalle ska INTE köpa ngn tjur. Du kan väl hålla lite koll på honom ;) Ha en trevlig dag imorgon!
  Mvh Karin

  SvaraRadera
 4. Hej Rickard och Marie! Javisst är hon fin, precis som sin pappa :)
  Det är Sabine som tagit fotot. Sabine, Kalle och farmor hjälptes åt med att ta foto. Jag ska lägga in lite fler bilder på bloggen.
  Hälsningar Karin

  SvaraRadera