söndag 2 augusti 2009

Det blir lite tokigt ibland...

Erik och utsikten

De som var uppmärksamma vid förra inlägget eller rättare sagt läste det på morgonen den 31:e undrade hur mycket vi hann med innan 8???? Jo det kan man undra, nog för att bönder jobbar alltid men någon måtta får det vara. Grejen är den att jag är en "nattuggla" och inlägg och datajobb blir ofta gjorda sent på kvällen då det är lugnt i huset. Så förra inlägget skrevs efter tolv på kvällen och fick automatiskt datumet den 31/7 men allt hade hänt dagen innan på torsdagen.


Igår (lördag) var vi på Orust och hälsade på Arne och Lisen. (Tack så mycket för en mycket trevlig dag i ert fina hus! ) De bor högt upp med en så vacker utsikt mot viken som går in där. Foto ger ingen rättvisa hur fint det egentligen är men ni kanske kan föreställa er lite...
Idag har jag varit och klippt gräs på Pärsons. Nu växer det snabbt igen efter allt regn och idag var/är det uppehåll så då passade jag på. Har lite andra jobb på gång i veckan.
Kalle hugger lite högre gräs härhemma. Det är fortfarande 2:a skördens gräs som vi försöker bli klara med. Grannarna kör in tredjeskörden nu. Så nu hoppas vi på fint väder. Här är dock kvavt och varmt och de har lovat åska men sen så måste det bli fint igen. Så förhoppningsvis gräskörning i veckan, mitt jobb kommer att bli att tvätta stallar. Det är ju också sånt som ska hinnas med på sommaren.

2 kommentarer:

  1. Hej i solen !
    Så fint kort på Erik o. utsikten. Det var en härig dag vi hade hos Lisen o. Arne !
    Agneta kollade på Viggo o. blev mäkta imponerad.
    Ha det så bra.Kram Birgit

    SvaraRadera
  2. är sidan aktiv ?????

    SvaraRadera