måndag 8 oktober 2012

Livet stannade upp ett tag men går vidare. Vardagen och verkligheten rullar på. I fredags var det begravning. En dag som kändes tung men som tillsammans med släkt och vänner blev till ett fint minne av Sven-Åke.
Jag hoppas att Sven fortsätter att följa oss uppe på sitt moln. Jag vet att Kalle skulle ringt honom igår och berättat att vi sålt en tjur till avel. Deras gemensamma intresse, Limousindjuren. Jag hoppas att han ser vad som händer. Vem vet han har kanske en bättre uppkoppling än internet?
 
 
Igår åkte 1308 Greven av Alslöf till Stenhammar Gods. Hoppas det blir bra och vi önskar honom och de nya ägarna Lycka till!
Tjur 1308´s härstamning är: Mor 313 Kamilla av Alslöf, Far 420 Viggo av Svälte. Mormor är inte mindre än 103 Hagar av Gröningagården som för övrigt är mor till semintjuren Nikolaus. Hagar var född 1992 och Sven-Åke hade med henne på Mila som ettåring där hon blev klassvinnare.
Hon blev 18 år. Morfar till tjuren är Bomsegaards Rudi ( hoppas att jag stavade rätt ;)
 
Idag fortsätter Kalle och Simon med att snickra. Det börjar bli lite bråttom nu med att få utbygget färdigt tills alla djur ska komma in.
 
Datum för köttlådeleveranser är bestämda. Det blir den 3 och 17 november.
 
 
 
 
 
1308 Greven av Alslöf 

1 kommentar: