lördag 27 oktober 2012

Höst och tiden springer....

Tyvärr blir det inte så ofta som jag vill att jag skriver här. Det är mycket annat som kommer emellan.
Kalle och Simon jobbar envetet på med att bygga stall. Snart ska ju djuren in.
Vi har också hunnit att köra gräs. Det regnade ju inte på ett par dagar  i början på veckan så det var bara att köra. Inte det bästa torkvädret men vad gör man?
Den sista halmen som vi inte fick in har nu blivit nerhackad och får plöjas ner. Vi får hoppas att den halm vi fick in ska räcka. Ingen rolig höst för bönder detta år. Vi har grannar som odlar potatis och de kämpar på i leran.

Igår och idag har vi levererat de sista lammlådorna för i år. Det är roligt att vi får fler kunder för varje år. Det är roligt för att vi får träffa alla dessa medvetna kunder som vill ha svenskt kött och närproducerat kött.
I november kör vi leveranser med nötkött. Tyvärr är alla lådor slut men det blir en ny leverans i slutet på Januari.

Igår och idag är Kalle på Limousinföreningens kvigauktion. Han hade två kvigor med sig dit och vi får se hur många som får följa med hem. Alltid lika spännande att vara hemma och vänta :)

Sen har vi sålt en av våra tjurar, 1333 Herman av Alslöf till Henrik och Kristina Karlsson i Skogaby. Hoppas att det blir bra och vi önskar dem lycka till!

4 kommentarer:

 1. De har jobbat på ordentligt ! Grattis till publikens val på kvigauktionen !
  Birgit

  SvaraRadera
 2. Tack Birgit ! Ja, det var roligt. Idag är det dax för insläpp i nya stallet :)

  SvaraRadera
 3. Då kommer du att få ha Kalle inne , för han har väl aldrig något annat på gång.
  MVH Kristian

  SvaraRadera
 4. Hi hi, nädå Kristian... Du känner honom allt för väl :) Han har alltid något på gång och har han inte det så letar han upp något :)

  SvaraRadera