tisdag 2 mars 2010

Köttlådor


Då var det dags för köttlådor igen. Lördagen den 10 april har vi nästa leverans. Är det någon som är intresserad så skicka ett mail till : alslofsgard@telia.com så skickar vi mer information.

Nu börjar snön att smälta här igen. Just idag på morgonen är det frostgrader men de senaste dagarna har det smält bort en hel del. Innan regnet kom i torsdagsnatt så mätte jag 50 cm snö på gräsmattan. Det var länge sedan vi hade så mycket. Nu längtar iallafall jag till våren och det är riktigt skönt att se gräset igen. Även små snödroppar har börjat att titta upp.

3 kommentarer:

 1. Hej Karin,

  Frysen full av limousinkött så det räcker till. Däremot åt vi det sista av lammet igår. Revben som var underbart goda. Nils åt också med stor förtjusning. Hoppas att Karl har kommit ihåg att sätta upp oss på lammlistan. Han sa i och för sig att jag även skulle ta det med dig. Kan bero på att han har samma typ av excellenta minne som jag.... = mycket bra men alldeles för kort... Vi ser som sagt framemot när det blir dags med lamm.

  Ber att få önska en trevlig och skön lördag!
  Martin

  SvaraRadera
 2. Hej hej! 1 lamm är bokat till er Martin. Roligt att hela familjen gillade det! Ibland glimmar det till med minnet hos mannen ; )
  En trevlig lördag och helg till er med!
  //Karin

  SvaraRadera
 3. Hoppas att du haft en fin helg!

  Kram Gunilla i Singapore

  SvaraRadera