onsdag 28 september 2011

Vecka 39

Det känns inte lika roligt att skriva om tråkiga saker som tex halmen på bilden ovan....Fånggrödan växer fint igenom och halmen skulle varit inne för länge sedan. Igår var det så här fint väder så när jag var ute och somnade Lilla J så passade jag på att ta med kameran.
Kalle har försökt att tröska lite igen, satte tröskan x antal ggr. Sabine och min far turades om att dra upp honom. Det tar tid det här....

Idag kör Kalle gräs hos grannen och sen ska det vändas halm.

När man inte kan tröska eller köra halm så blir det bygga. Kalle och Sabine har snickrat och dragit vajer i armeringen. Igår var också veterinären här på besök då en ko inte mådde så bra. Han trodde att hon hade svalt något vasst så ordinationen blev en magnet i magen.

Annars är det mycket som är på gång. Den 19-22 oktober är det dax för Elmia. En del fixande inför det med. Jag har hjälpt till med att skriva kataloguppgifter. Julia och Sabine ska vara med och ställa ut två kvigor. Det är mycket jobb som styrelsen i Limousinföreningen lägger ner på utställningen. Det kommer också att komma besök från Finland till Elmia.

Den 19 novemeber är det Kvigauktion för Limousinföreningen. Denna gången är det hos Viktor och Per Pålsson på Klockaregården, Löberöd. Som de andra gångerna så är det lotteri på en kviga så passa på att ringa Viktor och köp lotter 0415-800 40.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar